Чорна п’ятниця: знижки в культурі

Оксана Городівська
Оксана Городівська
28 Листопада, 2019

В чорну п’ятницю можна затаритись квитками на концерти, поповнити бібліотеку і навіть мистецьку колекцію. Тож ми зібрали для вас знижки на різний культурний контент.

Concert.ua

Коли? 29 листопада

Деталі 

Квитки на концерти, вистави та інші події продаватимуться зі знижкою до 90%. Умови будуть різними залежно від події. Для прикладу:

Видавництво «Основи»

Коли? 29 листопада

Деталі 

В «Основ» великі знижки — 50% або 70%. Вони діють на всі товари на сайті: і на книжки, і на мерч. Наші фаворити там: 

Видавництво Старого Лева 

Коли? 28-30 листопада 

Деталі 

Знижки тут до 70%. Вони діють і в книгарнях Старого Лева, і в інтернет-магазині (але потрібно зареєструватися в Спільноті Старого Лева). Акція поширюється на 200 книжок (і паперових, і електронних). Ось декілька класних пропозицій: 

Річна підписка на відеобібліотеку Projector. Online

Коли? 29 листопада

Деталі 

Передплата на відеобібліотеку Projector. Online — це купа крутого навчального контенту. Раз у ніколи, а саме на чорну п’ятницю, підписку можна купити за 300 грн.

В бібліотеці ви знайдете понад 150 лекцій, розділених на 5 тематичних відеотек: графічний дизайн, веб-дизайн та інтерфейси, менеджмент і маркетинг, розробка, game production. Раз на місяць власники підписки отримуватимуть лист із 3-5 новими відео від Projector. Крім лекцій, там можуть бути записи вебінарів з іноземними спікерами, виступи з конференцій тощо.

Клуб ілюстраторів Pictoric

Коли? 30 листопада

Деталі 

Клуб ілюстраторів Pictoric зробить знижки на роботи своїх учасників. Купити їх можна буде в суботу в галереї Orthodox. Переліку робіт нема, треба приходити й дивитися.

Виставка ілюстрацій в Orthodox, facebook.com/kyivcoffee/

Довженко-Центр

Коли? З 29 листопада по 1 грудня

Деталі

Довженко-Центр продає зі знижками свої видання. Наприклад, можна взяти каталоги й книги про кіно українських 20-х. Ось що ми радимо: 

Vinyla 

Коли? 29 листопада

Деталі 

У Vinyla декілька крутих пропозицій. З одного боку, вони роблять розпродаж платівок. Але що ще крутіше, так це знижки на обладнання. Можна купити:

А заодно почитайте наш матеріал про вінілову культуру

GRAM

Коли? До 29 листопада 

Деталі 

Вініловий корнер GRAM дає знижки на цілу купу платівок. Перелік і ціни вони публікують у фейсбуці, але з повною добіркою краще ознаймитися на місці. Серед виконавців, вініл яких можна купити: The National, Suede, St. Vincent, Ryuichi Sakamoto, Father John Misty і дуже багато інших. 

Komubook

Коли? До 29 листопада 

Деталі 

Видавництво почало розпродаж раніше, але триває він якраз до 29-го. На всі книжки знижка — до 50%. Також діє безкоштовна доставка «Укрпоштою» при замовленні двох і більше книжок, а при замовленні від 700 грн безкоштовна доставка «Новою поштою». Радимо взяти: 

Онлайн-книгарня Yakaboo 

Коли? 29 листопада 

Деталі 

Тут все масштабно — знижки до 50% на 25 000 книг. Крім того, знижки на частину книг стартували ще 25 листопада і вже діють. Ось кілька пропозицій:

Closer 

Коли? 29 листопада

Деталі

Closer дає можливість закупитися найдешевшими квитками на їхні майбутні події: 

Але купити їх можна буде тільки на фестивалі Black! Factory 2019, по 1 квитку на 1 людину на кожну з подій. 

Відтворити відео

Де ще почитати про знижки?

Для корейської дизайн-студії Bitnaneun кінопостери — це поезія